Over ADEIA

Over ons
ADEIA is een onafhankelijk en onpartijdig assurance-, audit- en adviesbureau, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn een groep van professionals die de hoogste kwaliteit nastreven. Al onze medewerkers beschikken over een diepgaande deskundigheid inzake de werkzaamheden die zij voor u verrichten. Wij hanteren een no-nonsense-aanpak, en ondersteunen u efficiënt en effectief. Op de gebieden waarin wij ons specialiseren is onze prijs-kwaliteitverhouding onovertroffen.

Erkende autoriteit
ADEIA is kleinschalig en heeft dus weinig overhead. Omdat de communicatielijnen kort zijn, doet u altijd direct zaken met degene die eindverantwoordelijk is voor een opdracht. ADEIA bundelt de kennis van de beste experts op de gebieden waarin wij ons specialiseren. De experts van ADEIA zijn autoriteiten op het gebied van Third Party Assurance. Dat wordt ook erkend door gezaghebbende instituten als NOREA en NIvRA.

Uitgevoerde opdrachten

ADEIA heeft een diepgaande ervaring en expertise op die gebieden waarin wij ons specialiseren. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van door onze medewerkers uitgevoerde opdrachten... Lees verder >>

© Copyright adeia.nl 2010-2011. Alle rechten voorbehouden.
Home I Contact I Disclaimer